Over Donker Inspecties

Donker Inspecties is een betrouwbare en onafhankelijke organisatie met zeer ervaren en deskundige medewerkers. De missie van Donker Inspecties is het aanbieden van optimale inspecties en adviezen die exact bevatten wat onze opdrachtgevers van ons verwachten.

De deskundige medewerkers van Donker Inspecties staan voor u klaar om te ondersteunen bij vraagstukken en projecten op het gebied van technische installaties, bouwkunde, duurzaamheid en onderhoud.

Sertum

Donker Inspecties laat zich bij drukte of bijzondere specialisaties graag ondersteunen door gecertificeerde partners die onze missie delen.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor een verkennend en kosteloos gesprek of offerte. Wij ontvangen u graag op ons kantoor te Beekbergen of komen naar u toe.

Erkend leerbedrijfDonker Inspecties is actief maatschappelijk betrokken bij de samenleving. Wij zetten ons actief in om jongeren te interesseren voor de techniek. Mede daarom zijn wij een erkend leerbedrijf.

Daarnaast sponsort Donker Inspecties jaarlijks één van de meest succesvolle deelnemers van het jaarlijkse Bloemencorso in de Bollenstreek, de Corsogroep KAVB Hillegom Haarlem e.o. en draagt met een deel van haar omzet diverse goede doelen zoals Sail4Care een warm hart toe.

sail 4 care
Donker Inspecties

Enkele van onze gecertificeerde partners zijn: